echinafemaleEllen Dee is een cosmeticalijn speciaal ontworpen voor de verzorging en de dagelijkse behoeften van uw huid op elke leeftijd.

Het moderne leven, de agressieve invloeden van atmosfeer, kleding, voeding en allerlei polluanten bedreigen de jeugdigheid, frisheid en gezondheid van uw huid. Daarom is extra aandacht en specifieke verzorging nodig. Want de huid is het grootste orgaan van het lichaam. Een goede verzorging maakt de huid gezond en mooi en geeft u een jeugdige en vitale uitstraling.

Op elke leeftijd en afhankelijk van uw beroep en leefomstandigheden kunnen allerlei probleempjes de huid ontsieren. Daarom stellen we u hierna voor deze typische probleempjes, een adequate en uitstekende oplossing voor uit de cosmeticalijn van Ellen Dee.

De crèmes zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen naar behoefte meerdere malen per dag dun op de huid aangebracht en licht ingemasseerd worden. Ze trekken snel in de huid.

potjes03

De crèmes zijn dermatologisch getest, pH-neutraal en uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.
Ellen Dee cosmetics is verkrijgbaar bij uw apotheek. Op de site zijn de cnk-bestelcodes vermeld, neem ze mee. Zo zal uw apotheker u sneller en beter kunnen helpen.
Of vraag ernaar in de betere natuurwinkel.