• Calendula crème (met jojobaolie) De combinatie van Calendula-extract en jojobaolie maakt deze crème zo bijzonder. Jojobaolie is een uitstekende huidverzorgingolie, die de huid beschermt en glad en soepel maakt. Jojobaolie bevat een hoog gehalte aan het huidvitamine E en minerale stoffen.
  • Arnica crème (valkruid) Arnica staat bekend om haar positieve effecten op de huid, spieren en gewrichten. Arnica crème wordt toegepast bij blauwe plekken, gevoelige spieren en gewrichtsproblemen die door stoten en vallen zijn ontstaan.
  • Aesculus crème (met rozemarijnolie) Aesculus crème wordt toegepast bij zware, vermoeide benen en ontsierende aderen. De actieve bestanddelen van de vrucht van de paardenkastanje hebben een versterkend effect op het vaatstelsel. De crème is bedoeld voor dagelijks gebruik, ze verzorgt en stimuleert de benen.
  • Spieren en gewrichten crème De Spieren en gewrichten crème stimuleert en revitaliseert gevoelige spieren en gewrichten. De combinatie van de plantenextracten, menthol, kamfer en etherische oliën, waaronder eucalyptusolie, activeert de behandelde lichaamsdelen door een 2-fasen effect (koud en warm).
  • Huidverzorging (met panthenol) Een natuurlijke basisverzorging voor de hele familie, in het bijzonder voor de droge, ruwe en schrale huid. De crème werkt op de huidstructuur en helpt bij kleine huidbeschadigingen, maar is ook geschikt voor de bijzonder droge huid, bijvoorbeeld bij de voeten, handen en ellebogen.
  • Kamille crème (totale verzorging) Kamille crème is een totale verzorgingscrème bij een droge en schrale huid, na zonnebrand en na een douche of bad, en is bovendien heel geschikt voor baby’s en kinderen. Ze hydrateert de huid en helpt haar te herstellen.
  • Echinacea crème (met kamille) Echinacea met zijn actieve stoffen is reeds lang bij Noord-Amerikaanse indianen bekend vanwege zijn bijzondere heilzame werking bij o.a. huidproblemen. Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is zeer verzachtend, voedend en beschermend voor de droge, rode en geïrriteerde huid.
  • Aloë vera crème (gevoelige huid) De unieke formule van deze crème met de natuurlijke en waardevolle actieve bestanddelen van aloë vera is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik, in het bijzonder bij de droge en gevoelige huid. De crème verzacht en zorgt voor een optimale vochtbalans.
Bij ruwe en schrale huidhuidverzorgingfemale
 
Een natuurlijke basisverzorging voor de hele familie, in het bijzonder voor de droge, ruwe en schrale huid. De crème werkt op de huidstructuur en helpt bij kleine huidbeschadigingen, maar is ook geschikt voor de bijzonder droge huid, bijvoorbeeld bij de voeten, handen en ellebogen.
 

Ze verzacht en kalmeert de huid, helpt de huid om vocht vast te houden en vult de vochtopslag aan.

Ons advies

De huid is een belangrijk orgaan, het grootste van het hele lichaam. Het geeft stoffen af, maar neemt ook stoffen op.
 

Lees meer

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 

Aanmelden